Bokningssystemet för hela resebranschen

Comers bokningssystem är ett modernt och helt webbaserat bokningssystem för alla typer av reseföretag.
Vi vänder oss till researrangörer, resebyråer, charter, hotell, stugförmedlare, turistbyråer, aktivitetsbolag, campingar, skidanläggningar med flera.

Boka aktiviteter, boende, biljetter, SPA-tider, hyrprodukter i ett och samma bokningssystem. Boka varje del separat eller paketerat i ett paket.

Checka-in in med mobilen, scanna biljetten till evenemanget eller öppna dörren med mobilen är nya funktioner som förenklar för er gäst. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vad som är på gång.

NYHET!! COMERS Longstay är en ny modul för boendeanläggningar. Smidigt att löpande hantera gäster och betalning från gäster via Longstaymodulen. Fakturera via E-faktura direkt till företaget eller löpande debitera gästens kreditkort. Extratjänster som städning, måltider, behandlingar kan löpande beställas av gästen via egen inloggning. In- och utcheckning sker digitalt via app. Även nyckelhantering sköts via mobil.

Comers bokningssystem är en helhetslösning för det moderna företaget som vill göra affärer både online och på traditionellt vis. Systemet innehåller integrerad bokning online för kund, agenter och andra återförsäljare. Vi levererar en helhetslösning med hemsida, onlinebokning, onlinebetalning, fakturering, administration, ekonomi, statistik med mera. Med Comers bokningssystem får ni ett kraftfullt och flexibelt verktyg som klarar av att hantera såväl enkla bokningar som dynamiska paket kombinerade med t.ex. externa system.

Vårt system har en modern design och är enkelt att lära och arbeta med.
Vi skräddarsyr systemet helt efter era önskemål och behov för att ni ska få det bästa möjliga för just er verksamhet.

Ny partner till Comers nätverk

Laddar, vänligen vänta