Bokningssystemet för hela resebranschen

Comers bokningssystem är den moderna lösningen för företaget som vill arbeta inom digitaliseringens framkant. Vi levererar bland annat hemsida, onlinebokning, onlinebetalning, fakturering, administration, ekonomi och statistik- skräddarsytt för er anläggning.

Comers erbjuder en komplett bokningsplattform för ert företag. Ett kraftfullt administrativt bokningssystem integrerat med onlinebokning för konsument, agenter och återförsäljare.

Sedan starten år 2002 har vi specialiserat oss på anläggningar inom rese- och turistbranschen. Med tiden har även aktivitetsbolag och långtidsuthyrning tillkommit och idag har vi över 70 kunder inom olika verksamhetsområden.

Med målsättningen att möta framtidens krav på distribution, försäljning och kommunikation utvecklas Comers bokningssystem i takt med den ständigt skiftande marknaden. Vi vill att ni som kunder ska känna er trygga med ett flexibelt bokningssystem som ett verktyg till ökad omsättning. Automatiserade tjänster utvecklas därmed kontinuerligt i syfte att just era gäster kan bli mer självgående så att ni kan fokusera på kärnverksamheten istället. Läs mer om vår satsning på Comers onlinebokning här!

Med Comers bokningssystem får ni ett kraftfullt och flexibelt verktyg som klarar av att hantera såväl enkla bokningar som dynamiska paket kombinerade med externa system.

Kontakta oss på info@comers.se så berättar vi mer!


Några av våra kunder idag


Branschlösningar

Laddar, vänligen vänta