Comers Camping

Comers Camping är ett modernt och webbaserat bokningssystem för er camping. Comers erbjuder all funktionalitet som ni behöver i ett bokningssystem för att ni ska bli så effektiva som möjligt och kunna hantera er camping på bästa sätt.

Campingägaren

För er som campingägare är det viktigt att veta att ni kan lita på att vi gör allt för att göra driften av er camping så effektiv som möjligt. Till vår hjälp har vi tagit den bästa tekniken och lång erfarenhet av bokningssystem och campingbranschen för att ge er fördelar.

Lätt att lära

Då camping är säsongsbetonat på våra breddgrader innebär det ofta att stor del av personalen endast arbetar en viss del av säsongen. Vi har tänkt på detta och utvecklat Comers till ett system som därmed ska vara enkelt att lära. Erfaren personal kan snabbt lära ut de viktigaste funktionerna till säsongspersonalen. Vid behov kan vi på Comers köra en snabb utbildning på plats eller via Internet.

Styr hela campingen med Comers

Med Comers har ni möjlighet att koppla samman bokningssystemet med de styrsystem som är lämpligast för er camping. Vi ordnar integrationer och ser till att allting fungerar innan ni kör igång. Att koppla samman funktioner för automatisk incheckning, behörighetssystem, och kortautomater är för oss en naturlig del av tillvaron.

Enkelt för gästen

Om det är enkelt för er att använda Comers så är det nästan ännu enklare för kunden. Kunder är idag vana vid att boka sina resor och biljetter via Internet. Nu är det lika enkelt att boka sin campingsemester och själv hantera sin bokning. Direkt efter kunden bokat och betalat skickar Comers en bekräftelse till kunden. Vid ankomst finns det möjlighet att checka-in automatiskt om bokningen är betald. Efter incheckningen kan gästen lätt navigera med mobilappen till campingen och till den plats eller stuga som är bokad.

Fördelar stugor och platser automatiskt

Comers är ett intelligent system som hjälper er att placera gästerna på rätt plats direkt vid bokning. Antingen kan kunden själv välja via kartbokningen på hemsidan eller så väljer systemet att placera gästen rätt så att din camping utnyttjas på bästa sättet. Naturligtvis kan ni själva styra och ändra fördelningen.

Onlinebokning till sista plats

Enkelt för kunden och enkelt för campingen innebär att bokningar online kan göras till sista plats och ända fram till ankomst. Att välja sin favoritplats på campingen är enkelt och ett sätt att få nöjda gäster och samtidigt öka omsättningen.

Nå ut med din försäljning via rätt kanaler

Dagens campinggäst är van att boka via Internet och då gäller det att finnas bokningsbar där kunden bokar sin semester och vistelse. Med våra samarbeten så väljer du rätt kanal och ökar på så sätt din beläggning och dina intäkter.

Vaktmästarlista

Ibland händer det att någonting går sönder på campingen så att vaktmästare behöver rycka ut. Genom att använda vaktmästarlistan kan ärenden rapporteras direkt till deras mobil. Enkelt för receptionspersonalen genom att använda förinställda meddelanden och smidigt för vaktmästaren som får all information samlad. När ärendet är utfört rapporteras det återigen i listan.Några av våra kunder inom camping

Laddar, vänligen vänta

 

Falsterbo Camping & Resort, Falsterbo

Falsterbo Camping & Resort erbjuder camping, stugor och ställplatser med havet som granne. De använder Comers för smidig boendebokning genom en karta eller en optimerad listvy. Comers iframe integreras sömlöst på deras befintliga webbsida, vilket gör det enkelt för gästerna att fullfölja sin bokning online.

expand_moreLäs Mer

 

Hansagårds Camping & Resort, Falkenberg

Hansagårds Camping & Resort, vid havet i Falkenberg, är mer än bara boende utan även en oas av sport, underhållning och fritidsaktiviteter. Med hjälp av Comers kan de enkelt hantera bokningar för campingtomter, stugor, säsongsgäster och uthyrningsprodukter. Smidigt online för gästerna, men även administrativt för sommarpersonalen.

expand_moreLäs Mer

 

Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby

Astrid Lindgrens Värld har valt att använda Comers som sin plattform för boende- och paketbokning. Kunderna kan smidigt välja sin önskade stuga direkt från en karta och njuta av attraktiva erbjudanden. Det senaste tillskottet är det helt automatiserade ställplatsområdet med hjälp av Comers. Från bokning och betalning till ankomst och avresa, allt sker utan behov av personal.

expand_moreLäs Mer

 

Skara Sommarland, Skara

Skara Sommarland är äventyrsparken för hela familjen med vattenland, nöjespark, racingbanor och boende. Allt detta och mycket mer kan enkelt bokas genom Comers. Gästerna har möjlighet att välja bland attraktiva paket, välja boende via karta och får sina entrébiljetter levererade direkt till sina mobiler. Det har aldrig varit så smidigt för gästerna att boka sin egen upplevelse online!

expand_moreLäs Mer