Onlinebokning Camping

Nya tider för campingar. Aldrig tidigare har så många besök campingar runt om i landet och aldrig tidigare har så många bokat sin campingsemester online. Nu är det ännu enklare och för campinggästerna att själva boka och planera sin campingsemester online.

Planera och boka sin semester online

Snabbt söka och boka sin plats på campingen. Välja tillval till stuga och campingtomt, logga in på sin kundprofil, köpa campingkort online, betala och få bekräftelse i mobilen.

Paketbokning ger mervärde för kund och anläggning

Ta del av det rika aktivitetsutbudet som erbjuds på anläggningen och boka din semester med både boende och aktiviteter i ett paket. Många av våra anläggningar erbjuder biljetter direkt online vid bokningstillfället för smidig inpassering på ankomstdagen.

Logga in på bokning och betala

Flexibelt är det gäller betalning online. Kunden kan välja mellan att betala med kreditkort, betalkort, bankgiro, Swish eller att välja delbetalning. Varje kund får även valet att betala med faktura. En bekräftelse med villkor för bokningen skickas direkt efter att bokningen är gjord helt automatiskt.

Nyhet med avbokning online

Kunderna kan avboka sin bokning online inom en viss tidsgräns.

Ankomstdagen närmar sig

Bra information kommer vid rätt tillfälle. Du bestämmer när kunden ska få mail eller sms innan ankomst. Ett bra sätt att hjälpa gästen till rätta inför check-in.

Express checkin

Snabbt incheckade kunder är nöjda kunder. Se till att korta köer till din reception genom att kunden har bokat, betalt och checkat in sin bokning i förväg. Via länk till campingkartan i mobilen så hittar gästen sin plats enkelt.

Förlänga sin vistelse

Påminn gästen att det finns möjlighet att förlänga sin vistelse. Med ett enkelt meddelande innan utcheckning så kan gästen själv förlänga sin bokning och stanna ytterligare dagar, om platsen är ledig.

Check out - express

För snabb avresa kan kunden checka ut om allt är betalt och klart. Om kvarstående belopp finns att betala görs det enkelt online och därefter är det bara att för kunden att boka in sin nästa semester.