Comers Hotell

Comers Hotell vänder sig till hotell, kursgårdar och vandrarhem som vill ha ett modernt bokningssystem och samtidigt vill göra sig bokningsbara via Internet.

Hotellägare

För er som hotellägare är det viktigt att veta att ni kan lita på att vi gör allt för att göra driften av er verksamhet så effektiv som möjligt. Till vår hjälp har vi tagit den bästa tekniken och lång erfarenhet av bokningssystem och hotellbranschen för att ge er fördelar.

Hotellnyckel i mobilen

Gästen kan på egen hand med Comers i mobilen boka sin vistelse online, betala och därefter checka in. Incheckning sker via den integrerade mobila hemsidan. Med koppling till olika passersystem så får även gästen nyckel till rummet automatiskt efter incheckning.
Comers är fullt integrerat med SALTO SPACE

Städlista

Håll reda på när rummen är klara för incheckning direkt efter utförd städningen. Genom att lokalvårdarna använder städappen får ni en live-rapportering som är kopplad till bokningssystemet.
I appen visas även noteringar om eventuella tillval som extrasäng, bäddsoffa eller flaska mousserande på rummet.

Fördelar rummen automatiskt

Comers är ett intelligent system som hjälper er att placera gästerna i det rum som bäst matchar ledig kapacitet i syfte att ni ska kunna optimera er beläggning. Naturligtvis kan ni själva styra och ändra fördelningen.

Onlinebokning till sista lediga rum

Enkelt för gästen och enkelt för hotellet innebär att bokningar online kan göras till sista lediga rum och ända fram till ankomst. Att välja sitt favoritrum är enkelt, vilket även är ett sätt att få nöjda gäster samtidigt som ökad omsättning.

Måltidslista

Måltidslistan ger en tydlig överblick över kommande måltider så att ni kan planera med sittningar och personal. I listan anges även om eventuell allergi eller specialkost ska tas med i beräkning.

Vaktmästarlista

Ibland händer det att någonting går sönder i rummet så att vaktmästare behöver rycka ut. Genom att använda vaktmästarlistan kan ärenden rapporteras direkt till deras mobil. Enkelt för receptionspersonalen genom att använda förinställda meddelanden och smidigt för vaktmästaren som får all information samlad. När ärendet är utfört rapporteras det återigen i listan.Några av våra kunder inom hotell

Laddar, vänligen vänta

 

Valbergsängen, Torsby

Valbergsängen är en modern anläggning för sport, rekreation och konferenser, endast 1,5 km från Torsby Centrum. De har valt Comers för rumsbokningar, aktiviteter och konferenser, vilket gör det möjligt att erbjuda lockande paket till gäster som bokar online. Det är en smidig allt-i-ett lösning som förenklar bokningsprocessen och skapar en bekväm upplevelse för deras gäster!

expand_moreLäs Mer