Comers Hotell

Comers Hotell vänder sig till hotell, kursgårdar och vandrarhem som vill ha ett modernt bokningssystem och samtidigt vill göra sig bokningsbara via Internet.

Bokningssystemet är helt integrerat med hemsidan vilket innebär att onlinebokningar automatiskt hamnar direkt i bokningssystemet. Ni själva väljer om kunden betalar direkt på nätet eller vid ankomst/avresa.

Comers är även integrerat med ett antal olika system för t.ex. låshantering. Kontakta oss för mer information kring detta. Utöver bokningssystem och onlinebokning ingår även hemsida och ett publiceringsverktyg för att enkelt uppdatera information på hemsidan. Andra funktioner som erbjuds är online-genererade bekräftelser och fakturor (PDF-dokument) som kunden laddar hem direkt vid bokningstillfället. I tillägg till basmodulen finns dessutom möjlighet att komplettera med paket- och aktivitetsbokningsmodul.

Comers Hotell passar både små och stora anläggningar. Följande funktioner finns:

- Bokning av rum
- In- och utcheckning
- Översikt över beläggning och rumskapacitet
- Prishantering
- Blocka av rum
- Fakturering / Kvitto
- Kundregister
- Statistik
- Driftlista

Några av våra kunder inom camping:

Laddar, vänligen vänta

Korstäppans herrgård, Leksand

Korstäppans Herrgård i Leksand använder COMERS bokningssystem för att sköta hela hotellet. Rumsbokning, konferens och paket bokas via Comers.

www.korstapppan.se

expand_moreLäs Mer

Valbergsängen, Torsby

Varlbergsängen Hotell och Vandrarhem i Torsby, Värmland, använder COMERS bokningssystem för att boka hotell och vandrarhem. Rumsbokning, aktiviteter, konferenser och paket bokas via Comers.

www.valbergsangen.se

expand_moreLäs Mer

Läs mer om vår campinglösning >>

Boka camping online - så här går det till >>