Comers Researrangör - Tour Operator

Comers Tour Operator vänder sig till researrangörer, charterbolag och resebyråer. Systemet hanterar all information inom er verksamhet.

Allt i ett

Med Comers Tour Operator hanterar ni enkelt flygallotment, hotellpriser, landarrangemang, hyrbilar, golfpaket m.m. i ett enda system. Ni väljer själva om ni vill sälja produkterna för sig eller i fördefinierade paket.

Onlinebokning till sista plats

Enkelt för resenären och enkelt för verksamheten innebär att bokningar online kan göras till sista plats och ända fram till ankomst. Selektera bland destination, all inclusive, hotell eller flyg och låt resenären själv lägga till tillval i efterhand- ett sätt att få nöjda besökare och samtidigt öka omsättningen.

Fördelar boende automatiskt

Comers är ett intelligent system som hjälper er att placera gästerna på rätt plats direkt vid bokning. Antingen kan resenären själv välja favoritboendet på hemsidan eller så väljer systemet att placera resenären rätt så att verksamhetens beläggning utnyttjas på bästa sättet. Naturligtvis kan ni själva styra och ändra fördelningen.

Nå ut med din försäljning via rätt kanaler

Dagens resenärer är vana att boka via Internet och då gäller det att finnas bokningsbar där kunden bokar sin semester och vistelse. Med våra samarbeten så väljer du rätt kanal och ökar på så sätt din beläggning och dina intäkter
Återförsäljaremodulen ger er tillgång till att lägga upp återförsäljare i Comers. Återförsäljare kopplas till bokningen och kan på så sätt erhålla provision för bokningar. Varje återförsäljare kopplas till en kedja av återförsäljare. Kedjan kan vara fristående återförsäljare eller ett företag med flera återförsäljare.Några av våra kunder inom Tour operator

Laddar, vänligen vänta

 

Springtime travel, Stockholm

Springtime travel är en expansiv researrangör som de senaste åren framgångsrikt ökat sin försäljning. Springtimes kunder bokar och föranmäler sig till training camp och olika löparresor online.
Besök hemsida - www.springtime.se

expand_moreLäs Mer