Comers Skidanläggning

Bokningssystemet som erbjuder en helhetslösning för skidanläggningen som vill administrera boende, skiduthyrning, liftkort och aktiviteter på ett och samma ställe.

Liftkort, uthyrning & skidskola

Med Comers på er skidanläggning bokar gästen sitt boende, liftkort, skidhyra och skidskola på samma gång.
Kopplingar mot bland annat SkiData förenklar arbetet för personalen och gör det enklare för gästerna att boka hela sin vistelse.

Lätt att lära

Då skidanläggningar är en säsongsbetonad verksamhet innebär det ofta att stor del av personalen endast arbetar en viss del av säsongen. Vi har tänkt på detta och utvecklat Comers till ett system som därmed ska vara enkelt att lära. Erfaren personal kan snabbt lära ut de viktigaste funktionerna till säsongspersonalen. Vid behov kan vi på Comers köra en snabb utbildning på plats eller via Internet.

Styr hela skidanläggningen med Comers

Med Comers har ni möjlighet att koppla samman bokningssystemet med de styrsystem som är lämpligast för er anläggning. Vi ordnar integrationer och ser till att allting fungerar innan ni kör igång. Att koppla samman funktioner för automatisk incheckning, behörighetssystem, och kortautomater är för oss en naturlig del av tillvaron.

Enkelt för gästen

Resenärer är idag vana vid att boka sina resor och biljetter via Internet. Därmed är systemet utvecklat så att resenärerna enkelt kan boka sin skidsemester online och själv hantera sin bokning från att de först besöker er hemsida till att de checkar ut.

Onlinebokning fram till ankomst

Direkt efter bokning och betalning skickar Comers en bekräftelse till gästen. Allt eftersom ankomstdagen närmar sig skickas säljande meddelanden ut automatiskt och gästen kan välja att lägga till skidutrustning, liftkort och övriga tillval på egen hand. Ett enkelt sätt att få nöjda gäster och samtidigt öka omsättningen.
Vid incheckning finns även möjligheten att checka-in själv om bokningen är betald. Därefter navigeras gästen till stugan som är bokad.

Fördelar stugor och platser automatiskt

Comers är ett intelligent system som hjälper att placera gästerna på rätt plats direkt vid bokning. Antingen kan dem själv välja favoritboendet via kartbokningen på hemsidan eller så väljer systemet att placera gästen rätt så att beläggningen optimeras på bästa sättet. Naturligtvis kan ni själva styra och ändra fördelningen.