Bokningssystem - Med modern webbteknik

Med modern webbteknik och fokus på paketering, onlineförsäljning och effektivisering ger
Comers bokningssystem er konkurrensfördelar i jakten på lönsam tillväxt.

Comers är systemet som smidigt hanterar alla affärsdrivande processer i ett reseföretag. Produkter och kapaciteter läggs snabbt upp och administreras, prissätts, knyts ihop till paket och distribueras ut via företagets alla säljkanaler.

Inkommande bokningar hanteras via ett enkelt webbgränssnitt och kunduppgifter tas om hand på ett sätt som möjliggör effektiv hantering och bearbetning via säljande mailutskick.

Comers är mycket flexibelt och skalbart och hanterar allt ifrån ett enskilt hotell till en charterverksamhet med egen produktion eller en turoperatör med behov av GDS-kopplingar och andra leverantörsintegrationer. Däremellan finns kundanpassningar för stuguthyrare, aktivitetsarrangörer, eventbolag m.fl.

Bokningssystemet är helt webbaserat och därmed alltid tillgängligt via en browser och en internetuppkoppling. Systemet bygger på modern, välkänd teknologi, är modulbaserat och utvecklat för att snabbt och enkelt kunna göra anpassningar.

Comers är utvecklat av Transitor AB; ett företag med lång erfarenhet av resebranschen och insikt i vilka förändringar som genomsyrar dagens företag.

Researrangörer Hotell Destination Camping & stugor