Några av våra referenser

Comers är bokningssystemet som vänder sig till stora som små anläggningar inom rese- & turistbranschen.
Nedan följer ett urval från våra över 70 kunder
Laddar, vänligen vänta

Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby

Astrid Lindgrens Värld har valt att använda Comers som sin plattform för boende- och paketbokning. Kunderna kan smidigt välja sin önskade stuga direkt från en karta och njuta av attraktiva erbjudanden. Det senaste tillskottet är det helt automatiserade ställplatsområdet med hjälp av Comers. Från bokning och betalning till ankomst och avresa, allt sker utan behov av personal.

expand_moreLäs Mer

Dalslands kanal

Dalslands kanal är en 26 mil lång segelbar farled som kopplar samman Dalsland och södra Värmland. De använder Comers för enkel onlinebokning av slussbiljetter, levererar biljetterna direkt till mobilen som QR-koder. Dessutom hanterar de uthyrning av stugor och kanoter med Comers, vilket ger en komplett hantering av deras tjänster.

expand_moreLäs Mer

Falsterbo Camping & Resort, Falsterbo

Falsterbo Camping & Resort erbjuder camping, stugor och ställplatser med havet som granne. De använder Comers för smidig boendebokning genom en karta eller en optimerad listvy. Comers iframe integreras sömlöst på deras befintliga webbsida, vilket gör det enkelt för gästerna att fullfölja sin bokning online.

expand_moreLäs Mer

Furuviksparken, Gävle

Furuviksparken, belägen en mil öster om Gävle, är en spännande djur- och nöjespark. Tillsammans med Comers erbjuder de boendebokning och paket där endast fantasin sätter gränser. Gästerna kan enkelt och smidigt boka online och får omedelbar bekräftelse samt sina parkbiljetter direkt till sina mobiler. Dessutom hanterar Furuvik effektivt hela konferensbokningen i Comers.

expand_moreLäs Mer

Hansagårds Camping & Resort, Falkenberg

Hansagårds Camping & Resort, vid havet i Falkenberg, är mer än bara boende utan även en oas av sport, underhållning och fritidsaktiviteter. Med hjälp av Comers kan de enkelt hantera bokningar för campingtomter, stugor, säsongsgäster och uthyrningsprodukter. Smidigt online för gästerna, men även administrativt för sommarpersonalen.

expand_moreLäs Mer

Hjo Camping, Hjo

Hjo Camping är en pärla vid Vättern, endast 500 meter från Trästadens centrum. Här kan du njuta av en avkopplande vistelse i någon av deras stugor eller på campingplatserna. För att göra bokningsprocessen smidig för gästerna har de integrerat Comers iframe på sin hemsida, vilket skapar en sömlös bokningsupplevelse. Med bara några klick är det bokat, betalat och klart.

expand_moreLäs Mer

Hovfjället

Hovfjällets topp når höjden av 542 meter över havet och är belägen cirka 17 kilometer norr om Torsby i Värmland. Skidanläggningen har alltid varit känt för sin snösäkerhet, och tillsammans med Comers har de skapat en skräddarsydd helhetslösning för hela anläggningen. I onlinebokningen kan gästerna boka boende, liftkort och skidhyra. Allt i ett - smidigare blir det inte!

expand_moreLäs Mer

Kittelfjäll

Kittelfjäll har allt du kan drömma om för din fjällsemester. Med en fantastisk natur och mångsidig skidåkning som passar både erfarna offpist-entusiaster, barn och nybörjare. De har valt att använda Comers för bokning av boende, stugor och uhyrning. Gästerna kan snabbt och smidigt boka allt de behöver inför sin vistelse direkt online!

expand_moreLäs Mer

Leksand Strand, Leksand

På Leksand Strand Camping & Resort i Dalarna, som är en del av Leksand Resort, väntar roliga familjeaktiviteter, möjlighet till avkoppling i naturskön omgivning, och närheten till Leksand Sommarland. Boka camping, stugor eller paket.

expand_moreLäs Mer

Oxgården, Vimmerby

Oxgården i Vimmerby har framgångsrikt ökat sin onlineförsäljning och totala försäljning med Comers som bokningssystem. I projektet flyttade vi fram Oxgårdens positionering på Google vilket lett till ökad försäljning.

expand_moreLäs Mer

Skara Sommarland, Skara

Skara Sommarland är äventyrsparken för hela familjen med vattenland, nöjespark, racingbanor och boende. Allt detta och mycket mer kan enkelt bokas genom Comers. Gästerna har möjlighet att välja bland attraktiva paket, välja boende via karta och får sina entrébiljetter levererade direkt till sina mobiler. Det har aldrig varit så smidigt för gästerna att boka sin egen upplevelse online!

expand_moreLäs Mer

Springtime travel, Stockholm

Springtime travel är en expansiv researrangör som de senaste åren framgångsrikt ökat sin försäljning. Springtimes kunder bokar och föranmäler sig till training camp och olika löparresor online.
Besök hemsida - www.springtime.se

expand_moreLäs Mer

Event & konferens, Stockholm

TicketBiz grupp, event och kongress använder Comers för en effektiv hantering av förfrågningar från konferenskunder. Snabbt och effektiv hanteras offertförfrågningar.

expand_moreLäs Mer

Valbergsängen, Torsby

Valbergsängen är en modern anläggning för sport, rekreation och konferenser, endast 1,5 km från Torsby Centrum. De har valt Comers för rumsbokningar, aktiviteter och konferenser, vilket gör det möjligt att erbjuda lockande paket till gäster som bokar online. Det är en smidig allt-i-ett lösning som förenklar bokningsprocessen och skapar en bekväm upplevelse för deras gäster!

expand_moreLäs Mer

Vildmark Värmland, Torsby

Vildmark i Värmland erbjuder äventyr i anslutning till Klarälvens glittrande vatten. Gästerna bygger sin egna timmerflotte, hyr kanot eller campar. För att erbjuda en heltäckande upplevelse använder de Comers som en integrerad lösning för hela anläggningen. Här kombineras boendealternativ med aktiviteter och uthyrning, och gästerna bokar enkelt paketerade erbjudanden online.

expand_moreLäs Mer