Nyheter & pressmeddelanden

Ny fräsch onlinebokning för Astrid Lindgrens värld som är anpassad till hemsidans design.
COMERS gör ännu enklare för kunden att betala sin bokning genom att koppla in Swishbetalning. Över halva Sveriges befolkning använder Swish så naturligtvis måste det fungera med Swish i Comers.

Ännu en bra nyhet är att det blir ännu enklare att styra priser via Comers.
Integrerad onlineförsäljning i ny kostym ger fler onlinebokningar till Hotell Korstäppan. Boende och paket bokas enkelt via den nya hemsidan. Enkelt för kund att välja mellan det som passar bäst.
Södra Näs Camping och Träslövsläges Familjecamping sammanslagna och tillsammans har de blivit en av Sveriges största campinganläggningar – Läjets Camping. Med en smidigare bokningslösning som är stabil och tillgänglig för personal kunder 24/7 kommer onlinebokningar att öka. Comers erbjuder en smidig och integrerad bokningslösning för kunder som önskar en smidig helhetslöning för sin anläggning.
Ökad onlineförsäljning och merförsäljning ger våra kunder bra fart på onlineaffärer. Leksandstrand använder Comers Kund där kunden själv på ett enkelt sätt registrerar sig i samband med onlinebokning. Med kundinloggningen kan gästen själv överblicka sina bokningar och boka tillval.


Fler nyheter