Nyheter & pressmeddelanden

Integrerad onlineförsäljning i ny kostym ger fler onlinebokningar till Hotell Korstäppan. Boende och paket bokas enkelt via den nya hemsidan. Enkelt för kund att välja mellan det som passar bäst.
Södra Näs Camping och Träslövsläges Familjecamping sammanslagna och tillsammans har de blivit en av Sveriges största campinganläggningar – Läjets Camping. Med en smidigare bokningslösning som är stabil och tillgänglig för personal kunder 24/7 kommer onlinebokningar att öka. Comers erbjuder en smidig och integrerad bokningslösning för kunder som önskar en smidig helhetslöning för sin anläggning.
Ökad onlineförsäljning och merförsäljning ger våra kunder bra fart på onlineaffärer. Leksandstrand använder Comers Kund där kunden själv på ett enkelt sätt registrerar sig i samband med onlinebokning. Med kundinloggningen kan gästen själv överblicka sina bokningar och boka tillval.
Vi välkomnar Falsterboresort som använder Comers för bokning av stugor och campingtomter på den nyrenoverade anläggningen. En snygg integrerad mobilanpassad bokning ger ökat tryck på onlineförsäljningen. Att kunderna själva väljer plats via kartan gör bokningen enklare för alla.

Hisingen Hostel är ett populärt vandrarhem i Göteborg som väljer en smidig bokningslösning från Comers. Med integration till olika bokningskanaler direkt från Comers egen channel manager så kan vi på ett smidigt sätt hantera alla typer av bokningar direkt i Comers utan att gå via dyra externa lösningar och på så sätt spara pengar och krångliga kopplingar till andra system.
"Väldigt enkelt när alla Booking bokningar läses in direkt i Comers. Jag behöver aldrig vara inne i Booking utan allt sköts från Comers."


Fler nyheter