Bokningssystemet för hela resebranschen

Comers bokningssystem är den moderna lösningen för företaget som vill arbeta inom digitaliseringens framkant. Vi levererar bland annat hemsida, onlinebokning, onlinebetalning, fakturering, administration, ekonomi och statistik- skräddarsytt för er anläggning.

Comers erbjuder en komplett bokningsplattform för ert företag. Ett kraftfullt administrativt bokningssystem integrerat med onlinebokning för konsumenter, agenter och återförsäljare.

Sedan vår start år 2002 har vi specialiserat oss på anläggningar inom rese- och turistbranschen. Med tiden har även aktivitetsbolag och långtidsuthyrning tillkommit, och idag har vi över 70 kunder inom olika verksamhetsområden.

Vi utvecklar kontinuerligt Comers bokningssystem för att möta framtida krav på distribution, försäljning och kommunikation på den ständigt skiftande marknaden. Vi vill att ni som kunder ska känna er trygga med ett flexibelt bokningssystem som hjälper er att öka omsättningen. Automatiserade tjänster utvecklas därför löpande för att göra era gäster mer självgående, så att ni kan fokusera på kärnverksamheten istället. Läs mer om vår satsning på Comers onlinebokning här!

Med Comers bokningssystem får ni ett kraftfullt och flexibelt verktyg som klarar av att hantera såväl enkla bokningar som dynamiska paket kombinerade med externa system.

Kontakta oss på info@comers.se så berättar vi mer!


Några av våra kunder idag

Nytt för hotell
Bokning av hotell

Välkommen till det helt automatiserade hotellet

COMERS är bokningssystemet där gästerna själva bokar, betalar, checkar in och öppnar dörren med mobilen. På rummet kan roomservice och övriga tjänster enkelt beställas via mobil.


Branschlösningar

Laddar, vänligen vänta