Comers Checkout

Comers är det modernaste och bästa bokningssystemet på marknaden för din verksamhet. Med komplett funktionalitet kan du hantera hela verksamheten i Comers. Enkel checkout för dina kunder. Välj sätt som passar ditt företag bäst. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av tjänster av olika betalleverantörer för att kunna ta betalt av kunden på enklaste vis.

Vi har samarbetat i många år med bra leverantörer av betalningssystem. Vi adderar nya funktioner kontinuerligt för att din onlinebokning ska vara uppdaterad med de senaste funktionerna.

Med Comers kan dina kunder betala dygnet runt och på det sättet som kunderna tycker är enklast.

Delbetalning - Collector

Kombinera onlinebetalning med att erbjuda kunden möjlighet att dela upp betalningen över en längre period. Ett bra sätt för kunden att genomföra bokningen och betala längre fram. Collector är integrerat i Comers och alla dokument och betalningar hanteras effektivt i Comers.

Ändringar och avbokningar som kan vara problem i andra system hanteras till fullo i kopplingen mellan Comers och Collector.

Kassasystem - Anker

Utnyttja möjligheten att snabbt ta betalt via Anker kassasystem som är kompatibelt med Comers. Enkelt föra över bokningar från Comers för att ta betalt i kassasystemet. Även möjlighet att "sätta upp nota på rummet". Med koppling till Anker kan Comers erbjuda ett effektivt sätt för anläggningar att göra det möjligt för kunden att betala online vid bokning och vid utcheckning betala resten i kassan.

Kassasystem - Trivec

Här är kortbeskrivningen

Kortterminal - NETS

I Comers webbplattform har vi gjort det möjligt att ansluta betalterminaler för kortbetalning. Tillsammans med NETS så kan vi erbjuda enkla betalningar via kortterminal. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

Kortterminal - Payex

I Comers webbplattform har vi tagit fram en smidig betallösning tillsammans med Payex. Perfekt för det lilla hotellet eller aktivitetsföretaget att ta betalt av gästerna. Betalterminalen kopplas via nätet mot Comers vilket gör installation och handhavande enkelt. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

Onlinebetalning - DIBS

Comers tillsammans med DIBS onlinebetalning gör det enkelt för kunderna att betala online. Välj från samtliga DIBS betalsätt och låt kunden betala snabbt och enkelt.

Payex - Onlinebetalning

Här är kortbeskrivningen

Stripe - Onlinebetalning

Här är kortbeskrivningen

Winpos - Kassasystem

Här är kortbeskrivningen