Comers passar din verksamhet

Comers är utvecklat för att passa din verksamhet. Vår framgångsrika tanke om ett modulärt bokningssystem där kunderna kan addera funktionalitet har visat sig framgångsrik. Att som boendeanläggning kunna lägga till aktiviteter eller konferens gör att verksamheten kan utvecklas.

Som kund hos Comers kan du alltid lägga till nya funktioner allt eftersom verksamheten utvecklas.

Aktivitetsföretag

Aktivitetsföretag som behöver bokning av aktiviteter använder Comers för att boka in gäster online och via sin egen administration. Via en kalender kan gäster söka fram rätt aktivitet och boka aktiviteten och tillval. Comers ger ett bra stöd till aktivitetsföretag från bokning till att gästen anländer.

Flottfärder, fisketurer, kanotutflykter bokas enkelt via Comers.

Camping - resort

För camping är Comers idealiskt med ett enkelt bokningsförfarande för både gäst och receptionspersonal. Bokning via karta där varje plats tydligt visas eller i en månadsöversikt där lediga platser och pris snabbt hämtas fram. Incheckning via automat eller mobil gör att gästerna snabbt kan hitta sin plats utan att stå i långa incheckningsköer.

Comers är det perfekta valet för bokning för både små och stora campingar. Visa mer information om Camping

Hotell / Konferenshotell

Ett modernt sätt att hantera sin anläggning ska också vara effektivt och lönsamt. Med Comers får ni ett verktyg som gör att ni får en ökad försäljning, ökad revenue och bättre kontroll.

Comers är kopplade till bokningskanaler via vår egen Channel manager vilket gör försäljningen online möjlig att optimera på bästa sätt och sälja i den kanalen som ger mest.

Researrangör

Vår researrangörsmodul hanterar flyg, boende, aktiviteter, hyrbil, golf separerat eller i sammansatta paket. En enkel paketbokning gör att gästerna själva bokar sina resor online. Vi erbjuder onlinebokning via iframe, API eller komplett med egen design.

Skidanläggning - resortComers är avsett för skidanläggningar med hotell, stugor, aktiviteter, liftkort, uthyrning, paket och som vill kombinera dessa produkter.

Stugförmedlare

Stugförmedlare som vill hantera sin bokning på ett smidigt sätt kan med Comers erbjuda boende till kunder på ett enkelt och smidigt sätt.