Några av våra partners

Anker Solutions

Salto är ett spanskt världsunikt passersystem med trådlös kommunikation mellan On- och Off-lineläsare.

www.saltohospitality.com

Axema Access Control AB

Axema utvecklar produkter inom passersystem, och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare för ett brett användningsområde.

www.axema.se

Booking.com

Booking.com B.V. är en del av Priceline Group och äger och driver Booking.com™, som är marknadsledande i världen inom onlinebokning av boende. Målet är att hjälpa semester- och affärsresenärer, oavsett plånbok, att på ett enkelt sätt kunna söka, boka och uppleva de bästa platserna i världen att bo på.

www.booking.com

Collector Bank

Collector erbjuder skräddarsydda lösningar för finansiering i samband med konsumentköp.

www.collector.se

Entry event - biljett och inpasseringssystem

Entré och biljettsystem

Entry event är ett kassa-, entré- och biljettsystem baserat på en modern plattform utvecklat i nära samarbete med kunder med en rad nya effektivitetshöjande funktioner.

www.entryevent.se

DIBS

Dibs är ett av betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderas för just ditt företag.

www.dibs.se

Europeiska försäkringar

Experter på reseförsäkringar.www.erv.se

Nets

Nets är en nordisk leverantör av kort-, betalnings- och informationstjänster. De strävar efter en så enkel och effektiv betalnings- och informationshantering som möjligt. Nets digitala identifieringslösningar minskar behovet av papper och hjälper människor i Norden att spara tid och pengar.

www.nets.se

Partnersec - Camptrac

CampTrac är ett elektroniskt system för betalning och tillträdeskontroll på campingar, i stugbyar och gästhamnar. CampTrac ersätter myntautomater och nycklar med ett smart kort samtidigt som det ökar intäkterna och förenklar skötsel. Ingen mer insamling av mynt och inga fler borttappade nycklar! Med CampTrac minskar obehörigt utnyttjande av campingen och dess serviceutrymmen betydligt.

www.partnersec.se

Paxport AB

Paxport är en ledande leverantör av passagerarlösningar för fritids-och resebranschen.

www.paxport.se

PAYEX

Payex är ett av de betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderar just ditt företag.

www.payex.se

Salto låssysstem för hotell

Garo Webel.

www.garo.se

SCR - Sveriges camping- & stugägares riksförbund

SCR har varit campingnäringens samlade kraft sedan 1967. Uppdraget har hela tiden varit detsamma: få fler att campa mer. Det uppnår dem genom att ge dess medlemmar bästa tänkbara stöd och förutsättningar med aktiv marknadsföring, rådgivning och utbildning.

www.scr.se

Skidata

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem. Intelligent hantering av besökarna erbjuder nya möjligheter för skidanläggningar, arenor, mässor och nöjesparker.
Låt exempelvis gästerna enkelt boka liftkort mobilt eller online.

www.skidata.se

SLAO, Svenska liftägares organisation

Svenska Liftanläggningars Organisation, SLAO, är sedan 1978 liftanläggningarnas bransch- och intresseorganisation.

www.slao.se

Sterners

Kompletta betalsystem med kontanthantering och kortbetalning där kunden erhåller biljett, pollett, KOD eller RFID brickor för att sedan aktivera en annan maskin t ex biltvättar, solsängar, duschar eller liknande. Tillsammans med Sterners och Partnersec så har vi en helt automatiserad bokningslösning för incheckning och betalning på plats.

www.sterners.se

Tallykey

TallyKey är ett innovationsföretag som erbjuder moderna betal- och tillträdessystem för främst camping, hamnar eller ställplats. Systemen erbjuder en mängd av möjligheter att ta kontroll av el, vatten och olika faciliteter och passar både den lilla och stora anläggningen och är välbeprövat av olika kunder i Sverige och stora delar av världen under 20 års tid. Förutom system erbjuder även TallyKey uttagsstolpar för el och vatten.

Kortsystemet TallyCard+ stöds även av Sterners betalautomat för självbetjäning.

www.tallykey.se

Tradera

Publicera auktioner på Tradera direkt ifrån Comers. Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra produkter på Tradera. Comers håller koll på era auktioner och de bokningar som ni låst för Tradera. När auktionen är klar registrerar ni köparen som kund och justerar beloppet till auktionens pris.

www.tradera.com

Winpos Kassasystem

Ett effektivt och användarvänligt butiksdatasystem

Winpos kassasystem omfattar alla centrala funktioner för dagligvaruhandeln. Öka din försäljning, minska dina utgifter och erbjud förstklassig kundbetjäning med hjälp av Winpos centraliserade styrningsverktyg.

www.winpos.se